Av must från skånska äpplen jäses cider som blir till vinäger på traditionellt vis. Äppelsorterna som används är Ingrid Marie, Rubinola och Frida. Äppelcidervinägern sötas med äppelmust och lagras på ekfat. Smaken är frisk och djup med en tydlig sötma. Blanda en enkel vinägrett tillsammans med kallpressad rapsolja, salt och peppar och häll över en fräsch sallad eller över rostade rotfrukter. Använd som smaksättare i grytor eller desserter.
Gunnarshög Äppelbalsamvinäger 0,25L
86 kr
Description
Av must från skånska äpplen jäses cider som blir till vinäger på traditionellt vis. Äppelsorterna som används är Ingrid Marie, Rubinola och Frida. Äppelcidervinägern sötas med äppelmust och lagras på ekfat. Smaken är frisk och djup med en tydlig sötma. Blanda en enkel vinägrett tillsammans med kallpressad rapsolja, salt och peppar och häll över en fräsch sallad eller över rostade rotfrukter. Använd som smaksättare i grytor eller desserter.
Ingredienser
Äppelcidervinäger, koncentrerad äppelmust.
Syrahalt 5%
Related products
Gunnarshög Rostade Rapsfrön 125g
Read moreGunnarshög Svarthavre för sådd 50g
Read moreGunnarshög Äppelcidervinäger Hallon 0,25L
86 kr Add to cartGunnarshög Linfrö för sådd 70g
Read moreGunnarshög Linfröolja Häst 5L dunk
340 kr Add to cartGunnarshög Ärtor för sådd 85g
Read more